Steeds meer adverteerders ontdekken de kracht van radioreclame via Extra FM. Wilt u adverteren in het rivierengebied, dan bent u bij Extra FM aan het juiste adres. In het uitzendgebied van Extra FM wonen 180.000 potentiƫle luisteraars, die uw commercial regelmatig zullen horen. Of het nu gaat om het snel en slagvaardig brengen van een reclameactie of het vergroten van uw naamsbekendheid, radioreclame via Extra FM werkt en het is goedkoper dan u denkt!

Wij adviseren en begeleiden u op het traject van succesvolle radioreclame. Uniek is dat Extra FM u, door geautomatiseerde reclame-uitzendingen een hoge uitzendfrequentie van uw commercial kan bieden tegen lage advertentietarieven.

Extra FM is daar waar de consument is. De moderne consument is graag in de buurt van zijn favoriete mix van muziek, nieuws, informatie en advertenties. Hij of zij heeft een band met de radiozender. Thuis, op het werk of in de auto. Vrijwel altijd is er radio in de buurt. Extra FM biedt de ideale mogelijkheid voor vergroting van de naamsbekendheid, themareclame en actiepromotie.

Tevens kan Extra FM uitstekend worden ingezet om toeloop te creƫren bij speciale evenementen, sportwedstrijden, stuntverkopen of seizoensacties.

Extra FM biedt U de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bewerkstelligen. Productiekosten zijn volledig beheersbaar en het is mogelijk de productie op het budget af te stemmen. Het bereik van Extra FM is, ondanks het enorme radioaanbod, goed.

Wilt U meer weten over radioreclame voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met Exploitatiemaatschappij Extra FM via e-mail: sales@extrafm.nl