Steeds meer adverteerders ontdekken de kracht van radioreclame via Extra FM.

Wilt u adverteren in het rivierengebied, dan bent u bij Extra FM aan het juiste adres.

In het uitzendgebied van Extra FM wonen 150.000 potentiële luisteraars, die uw commercial regelmatig zullen horen. Of het nu gaat om het snel en slagvaardig brengen van een reclameactie of het vergroten van uw naamsbekendheid, radioreclame via Extra FM werkt en het is goedkoper dan u denkt!

Wij adviseren en begeleiden u op het traject van succesvolle radioreclame.

Extra FM is daar waar de consument is. De moderne consument is graag in de buurt van zijn favoriete mix van muziek, nieuws, informatie en advertenties. Hij of zij heeft een band met de radiozender. Thuis, op het werk of in de auto. Vrijwel altijd is er radio in de buurt. Extra FM biedt de ideale mogelijkheid voor vergroting van de naamsbekendheid, themareclame en actiepromotie.

Extra FM biedt U de mogelijkheid om met een relatief klein budget een hoge contactfrequentie te bewerkstelligen. Het bereik van Extra FM is, ondanks het enorme radioaanbod, goed.

De prijzen voor een radioreclame zijn:

  • Kerstgroeten € 50,00
    • Dit is een reclame die 2 weken voor de kerst meedraaien en waarin u, uw klanten een fijne kerst kan wensen.
  • 1 jaar reclame € 650,00
    • Dit is een reclame die 1 jaar meedraait en waarvoor een professioneel spotje wordt gemaakt. Dit is inclusief 2 weken kerstgroeten.
  • ½ jaar reclame € 400,00
    • Dit is een reclame die één half jaar meedraait en waarvoor een professioneel spotje wordt gemaakt.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

Wilt U meer weten over radioreclame voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met Extra FM via e-mail: sales@extrafm.nl